Hakuilmoitus

15.9.2017
Siirtolaisuusinstituuttisäätiö sr on opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama muuttoliikkeiden tutkimukseen ja dokumentoitiin erikoistunut laitos. Haemme nyt muuttoliiketutkimukseen, erityisesti kansainvälisiin muuttoliikkeisiin ja ulkosuomalaisiin, keskittyvää

ERIKOIS- TAI VASTAAVAA TUTKIJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Turun toimipisteeseemme. Edellytämme hakijalta soveltuvaa tohtorin tutkintoa, kokemusta tutkimushankkeiden johtamisesta ja itsenäisestä tutkimustyöstä sekä näyttöjä tutkimusrahoituksen saamisesta. Laaja perehtyneisyys Siirtolaisuusinstituutin toimialaan, monipuolinen menetelmällinen osaaminen, dosentuuri ja sujuva kielitaito (suomi, ruotsi, englanti) katsotaan eduksi.

Tehtävä sijoittuu instituutin vaativuustasolle 3, jossa 3000 €/kk peruspalkan lisäksi huomioidaan henkilökohtainen suoriutuminen.

Hakemukset 5.10.2017 klo 16.00 mennessä joko sähköpostilla krista.mielismaki@utu.fi tai postitse: Siirtolaisuusinstituutti, Krista Mielismäki-Kettunen, Eerikinkatu 34, 20100 Turku. Hakemuksen liitteiksi ansio-ja julkaisuluettelo Suomen Akatemian ohjeiden mukaisesti sekä lyhyt kuvaus hakijan näkemyksistä instituutin kansainvälisiin muuttoliikkeisiin ja ulkosuomalaisiin liittyvän tutkimustoiminnan kehittämisestä.

Tiedustelut: Toimitusjohtaja Tuomas Martikainen, tuomas.martikainen@utu.fi, 040 592 4202

 

© Siirtolaisuusinstituutti Takaisin ylös