Haemme korkeakouluharjoittelijaa

18.5.2018
Siirtolaisuusinstituutti hakee korkeakouluharjoittelijaa kolmeksi kuukaudeksi. Harjoittelu edellyttää yliopiston myöntämän tuen. Palkkaus Kelan työssäoloehdon täyttävän vähimmäispalkan mukaisesti (1189 €/kk). Harjoittelijan tehtäviin kuuluu tutkimusavustajana toimiminen Coming of Age in Exile (CAGE) -hankkeessa, jossa selvitetään pakolaistaustaisten nuorten koulutuspolkuja ja työelämän kokemuksia. Hakijan eduksi katsotaan pohjatiedot pakolaisuudesta ja maahanmuuttajien työmarkkinaintegraatiosta. Lisätietoja löytyy hankkeen kotisivuilta.

Työnkuvaan kuuluu mm. haastatteluaineiston litterointia, tutkimusraporttien kirjoittamista ja toimittamista, tutkimuskirjallisuuden analysointia sekä muita instituutin alaan kuuluvia tehtäviä. Harjoittelun ajankohta on ensisijaisesti 1.–31.6. ja 1.8.–31.9.2018 (instituutti on kiinni heinäkuussa, joten silloin ei ole harjoittelua).

Hakemukset (sisältäen cv:n ja motivaatiokirjeen) pyydetään lähettämään 25.5. klo 16.00 mennessä osoitteeseen: kirsi.sainio(at)utu.fi.

Haastattelut pidetään 30.5.2018.

Tiedustelut:

Erikoistutkija Eveliina Lyytinen, eveliina.lyytinen(at)utu.fi, 0400 219 184

© Siirtolaisuusinstituutti Takaisin ylös