14.6.2018
Siirtolaisuusinstituutti järjestää vuosittaisen maailman pakolaispäivän tapahtuman keskiviikkona 20.6.2018 klo 17–19. Tämän vuoden teema on pakolaistaustaisten ihmisten ja yhteisöjen kotoutuminen Suomeen. Integraatiota ja etenkin sen rikastuttavia puolia pohditaan tutkimuksen, kokemusten ja paneelikeskustelun muodossa. Osana tapahtumaa järjestämme myös Mosul – story of hope -valokuvanäyttelyn lopettajaiset tarjoilun kera.

Järjestämme tapahtuman tänä vuonna yhdessä StepEurope ry:n ja We see you:n kanssa. Tapahtumaan, jonka kielinä ovat suomi ja englanti, on vapaa pääsy.

Programme/Ohjelma:

  • Welcome/Tervetuloa – Tuomas Martikainen (MIF)
  • Introduction to the WRD/Johdatus maailman pakolaispäivään – Eveliina Lyytinen (MIF)
  • Experiences of integration during the asylum process/Kotoutumiskokemuksia turvapaikkaprosessin aikana – Ahmad Hosseini & Ali Reza Heidari (We see you)
  • What matters for refugees’ integration?/Millä on merkitystä pakolaisten kotoutumisessa? – Pasi Saukkonen (City of Helsinki)
  • Panel discussion on the enriching aspects of integration/Paneelikeskustelu kotoutumisesta rikkautena – Ronja Kankare, Ahmed Zaidan, Bahaulddin Rawi & Abolfazi Ebrahimi (StepEurope ry); chair Johanna Leinonen (MIF)
  • Closing event of the Mosul – story of hope photo exhibition/Mosul – story of hope -valokuvanäyttelyn lopettajaiset


Drinks and snacks provided/Juotavaa ja naposteltavaa tarjolla

Everyone is welcomed to this bilingual event!/Kaikki ovat tervetulleita tähän kaksikieliseen tapahtumaan!

Time and place/Aika ja paikka:

20.6.2018, 17.00–19.00
Migration Institute of Finland/Siirtolaisuusinstituutti
Eerikinkatu 34, Turku, lecture hall/luentosali

© Siirtolaisuusinstituutti Takaisin ylös